Dërgesa Falas për të gjitha porositë mbi 75.00 €*
 • Jepni një libër, hapni një botë të re

  Nuk ka dhuratë më të mirë se një libër që mund të rilexohet dhe lexohet përsëri në çdo kohë.

  Më shumë
 • Kuzhina italiane në gjuhën shqipe

  Pasuroni kuzhinën me receta të thjeshta dhe të shijshme nga BARILLA

  Më shumë
 • Zbuloni një botë mrekullish me libra për të vegjlit – Ndizni imagjinatën e fëmijës suaj sot!

  Më shumë
 • Brenda përqafimit të librave, botët magjepsëse gjejnë vendin e tyre

  Më shumë
 • Leximi pasuron si mirëqenien psikologjike, ashtu edhe inteligjencën emocionale

  Më shumë

Shitjet më të mira

Matilda dhe Perla – Shkolla e Njëbrirëshave

8,99  me TVSH

8,99  me TVSH me 7% TVSH plus Shipping Costs

Piter Pan

14,99  me TVSH

14,99  me TVSH me 7% TVSH plus Shipping Costs

Kuzhina Italiane “Të ëmblat Ëmbëlsira”

44,99  me TVSH

44,99  me TVSH me 7% TVSH plus Shipping Costs

Arritje të reja

ABONOHU

Abonohu në buletin dhe siguro përparësitë