Dërgesa Falas për të gjitha porositë mbi 75.00 €*
Show/Hide Filters:

Legal Notice

Imprint

purplespin GmbH
Roxheimerstr. 31
67227 Frankenthal

Përfaqësohet nga: Valmir Sadiku

Numri i telefonit: 062337789164
E-mail: [email protected]

Gjykata e Regjistrit: Ludwigshafen am Rhein
Numri i regjistrimit: HRB68239

TVSH-ID: DE353504515

Komisioni Evropian ofron një platformë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve online (ODR) e cila mund të përdoret nga konsumatorët për të zgjidhur mosmarrëveshjet jashtë gjykatës: http://ec.europa.eu/consumers/odr

ABONOHU

Abonohu në buletin dhe siguro përparësitë